Her kan du spare penge i hverdagen!

Standard

Hvem drømmer ikke om flere penge på lommen? Penge som vi enten kan bruge på en ferie, tøj, en tur på restaurant eller noget helt fjerde. Mange danskere brugere flere penge, end de måske er klar over, og det er fordi, at mange ikke er bevidste omkring, hvor de bliver brugt. Se bare i programmet luksusfælden. Et program hvor folk ofte skylder mange penge væk til diverse forbrugslån. Udgifterne er stedet dem til hovedet, og har man først meget gæld, kan det blive rigtig dyrt og få store konsekvenser. Et andet argument for at spare penge nogle få steder kan selvfølgelig også være blot at få en sjovere hverdag med flere muligheder. Her i guiden får du en række forskellige råd til, hvor du måske kan spare penge.

Opsparing er et godt alternativ til et lån

En opsparing er et fremragende alternativ til et lån. Sparer du op over længere tid, kan det være du ikke behøver at tage et ligeså stort lån til for eksempel en bil eller hus. Ganske enkelt fordi du har sparet nogle penge op, og derfor kan du lægge mere i udbetalingen. Det kan være en rigtig god ting at kunne, fordi du så ikke skal betale så meget i renter. Overvejer du at tage et lån, så overvej i stedet, om det ikke kunne være en idé at spare op i stedet. Brug rådene her på siden og bliv klogere…

Køb stort ind og lav en madplan

2 råd i et. Køb stort ind og lav en madplan. Køber du ind hver dag, vil du ofte opleve at købe alt for meget i forhold til, hvis du køber mad en-to gange ugentligt. Køber du hele tiden ind i små portioner, vil du også have større tendens til at falde for ligegyldige spottilbud sammenlignet med, hvis du gik ud fra en indkøbsliste. En anden god bonus ved at købe ind færre gange om ugen er, at du får mere tid i hverdagen, hvis du for eksempel handler ind om søndagen. Hvis du vil spare endnu mere, kan du for eksempel kigge i tilbudsaviserne og planlægge din mad uge ud fra, hvad der er på tilbud.

Få tjekket dine abonnementer

Abonnementer er et af de steder, hvor rigtig mange af os bruger flere penge, end vi måske burde. Har du for eksempel mere data i dit mobilabonnement i forhold til, hvad du måske har behov for? Det samme gør sig gældende med tv-kanaler. Her betaler mange for diverse tyske og norske kanaler, og det er de færreste, der bruger dem. Det er dyre penge at bruge. På et år ville de penge for eksempel kunne gå til lommepenge på ferien, til café-besøg og så videre. Sørg derfor for at løbe dine abonnementer igennem, så du sikrer dig, at du ikke betaler mere, end du burde. Det kan også være, at du finder nogle abonnementer, som du måske kan opsige. Mange betaler for et fitnessabonnement uden at bruge det.

Dette var et par hurtige og konkrete råd, som du kan tage action på allerede i morgen.